Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на Климатик с Климатроник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А датчика за слънчева радиация, който е отгоре на таблото, ще има ли как да се вгради при колегата? Оставено ли е място?
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

смяната е елементарна
      обаче трябва да се смени целият модул на вентилацията
      Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
      ми просто това си е целия корпус в който е вентилацията
      пластмасов корпус, отоплителният радиатор, изпарителят на климатика, разните му необходими клапи, моторчета, датчици и т.н.
      Еньо, ако на това му викаш елементарна смяна)))
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
        ми просто това си е целия корпус в който е вентилацията
        пластмасов корпус, отоплителният радиатор, изпарителят на климатика, разните му необходими клапи, моторчета, датчици и т.н.
        Сложна работа,ще се задоволя с подмяната на крушките на климатика
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
          Еньо, ако на това му викаш елементарна смяна)))
          постижението ми е за 2 дена смяна от автомобил без климатик на автомобил с климатик
          като и двата след това си бяха в движение

за операцията на колегата ще ми стигнат и 4 часа

Comment

Колега дай малко информация кое точно се подменя ?

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

И как е взел сигнал за температурата в купето за да стане автоматично? И температурата навън

Comment

Е то това не е никакъв проблем, тези които са с климатроник от къде вземат! От там ще се вземе и на добавения! Въпроса е схемата, има колеги италианци, които са го правили и дават подробно описание, но за жалост е на италиански

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Опроводяването е проблемът

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                    Опроводяването е проблемът
                    Аз взех цялата инсталация от купето на 147 със климатроник и всички екстри и смятам да сменя климатика с климатроника само да спре да вали !

Comment

В крайна сметка получи ли се? И още нещо, лесна л ие подмянта на тези елементи?

Comment

Working...
                      X